Produkty regionalne z Dygowa wyróżnione przez Europejską Sieć Dziedzictwa Kulinarnego
Pasjonat pszczelarstwa , właściciel pasieki w Dygowie - Andrzej Rytwińki ,został uhonorowany członkostwem w Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Certyfikat zrzeszenia producentów, przetwórców i restauratorów różnych regionów Europy otrzymał z rąk Wicemarszałka Województwa Zachodniopomorskiego Jarosława Rzepy. Od chwili otrzymania tego wyróżnienia firma pana Andrzeja ma prawo do używania loga sieci z nazwą regionu. To bardzo prestiżowe wyróżnienie któremu sprostać mogą producenci najwyższej jakości produktów i potraw uznanych za żywność lokalnego pochodzenia.
Autor zdjęć Marek Kawęcki
Skopiowanie, przerobienie, dalsze rozpowszechnienie fotografii bez zgody autora stanowiło będzie naruszenie praw autorskich.
Autor zdjęć Marek Kawęcki
Skopiowanie, przerobienie, dalsze rozpowszechnienie fotografii bez zgody autora stanowiło będzie naruszenie praw autorskich.